Sinds 2001 actief in projecten

Door een jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de gedrevenheid om zorg anders en beter in te richten, is MedWay de uitgelezen partij om geavanceerde projecten in de zorg te bedenken, te ontwerpen en uit te voeren. Met een professionele werkwijze gaan wij zorgvuldig en persoonlijk te werk; dit resulteert keer op keer in een succesvol project en tevreden opdrachtgevers.

Neem contact op

Wij bereiken uw doelgroep

Projecten worden voor diverse partijen in de gezondheidszorg uitgevoerd dit Betreft onder andere ziekenhuizen, zorgverzekeraars, huisartsenpraktijken en medische bedrijven Met deze projecten bereiken wij de doelgroep van onze opdrachtgever. De groepen die wij voor u bereiken tijdens het uitvoeren van het project kunnen onder andere zijn: medisch specialisten, patiƫnten, ziekenhuizen, huisartsen, praktijkondersteuners en apothekers.

Lees verder

Uitgebreide mogelijkheden

Een divers en uitgebreid scala aan projecten en diensten dienen ter illustratie van onze mogelijkheden. Bij ieder project wordt in samenspraak met de opdrachtgever de werkwijze nagevolgd waardoor er projecten op maat ontstaan. Neem vooral de praktijkvoorbeelden door ter inspiratie of als leidraad.

Zie het overzicht

Gestructureerde werkwijze

Om zorgvuldigheid te borgen en projecten tot een succes te brengen wordt er gewerkt volgens een gestructureerde werkwijze. Hierbij is de basis het MedWay-projectplan welke bestaat uit diverse stappen van startpunt tot en met waarborging.

Lees verder

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.