PASSIE | PERSOONLIJK | ZORGVULDIG

PASSIE

MedWay heeft hart voor de gezondheidszorg en hart voor haar medewerkers en relaties. Ons team is gepassioneerd en enthousiast over zowel ons werk als dat van anderen. We werken vanuit het hart met de overtuiging dat deze passie bijdraagt aan een prettige werkomgeving. We doen net dat stapje extra voor onze medewerkers en klanten.

PERSOONLIJK

Een prettige werkomgeving ontstaat door een goede samenwerking, waarbij er oprechte interesse is in de collega’s en de klanten. Door het persoonlijke contact ontstaat een open sfeer waarin zonder belemmering wordt gecommuniceerd en iedereen daadwerkelijk wordt gehoord.

 

ZORGVULDIG

Medewerkers en relaties moeten te allen tijde juist worden geïnformeerd en goed worden geholpen. Zorgvuldigheid is een groot goed binnen de MedWay-manier van werken. Afspraken worden nagekomen en wet- en regelgeving zijn leidend.

Het motto ‘omdat zorg ook anders kan’ is onlosmakelijk verbonden aan de denkwijze van MedWay.

Na het oprichten van MedWay door Dirk-Jan Kruithof  op 1 april 2001 heeft MedWay ruime kennis en ervaring opgedaan en een eigen visie op de gezondheidszorg ontwikkeld. MedWay is aanvankelijk gestart met geavanceerde projecten en diensten voor farmaceutische en medische bedrijven en andere partijen in de gezondheidszorg. Sinds 2016 is daar het uitzenden en detacheren van personeel binnen de gezondheidszorg bijgekomen.

‘Vanuit die visie is in 2001 MedWay gestart’

MedWay kenmerkt zich als een organisatie waarbij het persoonlijke karakter en passie een grote rol spelen. Met de grootste zorgvuldigheid wordt medisch personeel geworven, geselecteerd, uitgezonden en gedetacheerd. Daarnaast worden door MedWay ambitieuze en geavanceerde projecten opgezet binnen de gezondheidszorg. Persoonlijk contact en maatwerk zijn leidend. De sterke band die MedWay heeft met al haar relaties, komt voort uit het ‘anders denken’ dat van meet af aan ten grondslag aan de bedrijfsvoering ligt. Een persoonlijke benadering sluit een uitermate efficiënte en professionele service niet uit. Sterker nog, het versterkt de diensten alleen maar. De vele tevreden relaties en medewerkers bewijzen dat zorg écht anders kan.

MISSIE

Op het gebied van personeel en projecten in de gezondheidszorg, voorziet MedWay in het complete plaatje. In de overtuiging dat persoonlijk contact essentieel is om zowel op personeel- als projectniveau kwalitatief maatwerk te kunnen leveren, hanteren we een mensgerichte werkwijze. Met een focus op persoonlijk contact, wil MedWay een inspiratiebron zijn. Die focus stelt MedWay ook heel goed instaat om actief, doelgericht en met open blik mee te denken in de wensen en behoeften van onze medewerkers en relaties. Er zijn altijd meerdere manieren om tot een oplossing te komen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste weg.

VISIE

Zorgverleners zorgen voor de patiënten, maar wie zorgt er voor onze zorgverleners? MedWay heeft het motto ‘omdat zorg ook anders kan’ en streeft daarom naar een gezonde samenwerking met onze medewerkers, onze relaties en het zorgsysteem in zijn geheel. Door het werven, selecteren, detacheren en uitzenden van personeel binnen de gezondheidszorg, werken we mee aan een goede personele bezetting bij onze relaties. Vanuit de passie voor het werk in de gezondheidszorg en de drang deze te verbeteren, zoekt MedWay continu naar geschikte relaties die vanuit eenzelfde passie werken of meegenomen willen worden in de MedWay-visie. Door het bedenken, ontwerpen en vormgeven van geavanceerde projecten verbinden we diverse partijen binnen de gezondheidszorg. Zo helpen we zowel de eerste- als de tweedelijnszorg richting een meer efficiënte werkwijze, die de kwaliteit van gezondheidszorg verhoogt en uiteindelijk de patiënt ook verder helpt.

Zorg dragen voor elkaar

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.