MedWay

Sinds 2001 is MedWay actief in personeel en projecten binnen de gezondheidszorg. Met deze jarenlange kennis en ervaring in uitzenden, detacheren, werving & selectie en projecten weet MedWay wat belangrijk is voor jou als zorgprofessional en dat voor organisaties in de gezondheidszorg. MedWay luistert naar je behoeftes en wensen om hier vervolgens invulling op maat aan te geven.

Neem contact op

Opdrachtgevers

Er wordt samengewerkt met diverse opdrachtgevers zoals; de eerstelijn, perifeer, academisch, medische bedrijven en farmacie. Met een landelijk netwerk en de diversiteit aan soorten opdrachtgevers is er voldoende keuze is in een werkplek. Door een landelijke spreiding van werkplekken, werken je collega’s ook op veel verschillende plekken. Door bijeenkomsten per jaar zoals borrels en uitjes bieden wij de mogelijkheid om je collega’s te ontmoeten. Dit brengt ons allemaal dichter bij elkaar.

Zie de vacatures

Leaseauto

Een werkweek vanaf 24-uur per week geeft je de mogelijkheid op een leaseauto. Dit zorgt er dan ook voor dat je gemakkelijk beweegt tussen verschillende plekken door het land. Of gewoon stabiel een vast honk per week kan bezoeken.

Neem contact op

Scholing & Training

Zorgprofessional ben je niet zomaar. Dit vraagt opleiding, training en praktijkervaring. In een continu proces ben je lerende. Eigenlijk altijd vanuit intrinsieke motivatie wordt iedere dag op de werkvloer al geleerd. Toch is het blijven nascholen/bijscholen essentieel als zorgprofessional. Vanuit MedWay worden door het jaar heen scholingen en trainingen aangeboden. Via MedWay volg jij de scholing die jij als zorgprofessional belangrijk vindt.

 

MedWay Waarden

Met de waarden passie, persoonlijk en zorgvuldig geeft MedWay dagelijkse invulling aan hetgeen dat belangrijk is; professioneel werken vanuit het hart, met oprechte interesse en een hoge mate van servicegerichtheid met een goede naleving van wet- en regelgeving.

Lees verder

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.