Het team werkzaam op het hoofdkantoor

 • Annabel Pot

  Recruiter

 • Morris de Graaf

  Unitmanager Personeel
  (Managementteam)

  Bij MedWay ben ik Unitmanager Personeel en daarnaast onderdeel van het Managementteam. Als Unitmanager ben ik samen met mijn team iedere dag bezig om personeel en kandidaten te koppelen aan de juiste klanten. Op zoek naar het juiste personeel voor uw organisatie? Of juist op zoek naar de ideale baan? Ik sta u graag te woord.

 • Frank Hofman

  Recruiter

  Ik ben Frank Hofman en sinds 1 januari 2021 werkzaam bij MedWay als Recruiter.

 • Kim Preijde

  Recruiter

  Ik ben Kim Preijde en ik werk sinds juni 2018 voor MedWay als Recruiter. In deze functie help ik mensen aan een nieuwe baan binnen de gezondheidszorg. Daarnaast onderhoud ik veel contact met medewerkers en klanten. Naast het matchen komen er ook administratieve werkzaamheden bij kijken. Deze afwisseling in wat het werk zo leuk maakt. In het dagelijks leven hou ik mij het liefst met sporten en met mijn vrienden en familie bezig. Ik heb de studie HBO Maatschappelijk werk afgerond en ben daarna vrij snel in recruitment gerold. Eerst in de administratieve branche en nu in de gezondheidszorg. Een zeer goede keuze geweest!

 • Dirk-Jan Kruithof

  Unitmanager Projecten
  (Managementteam)

  Op 1 april 2001 ben ik gestart met MedWay nadat ik ruim 17 jaar in de farmaceutische industrie heb gewerkt in verschillende marketing en sales functies. Vanaf het eerste moment zijn we aan de slag gegaan met projecten in de gezondheidszorg en later is daar personeel bijgekomen. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek bezig met mountainbiken en ben ik ook spinning-instructeur.

  Bij MedWay ben ik Unitmanager Projecten en daarnaast ook onderdeel van het Managementteam. Ik houd mij hierbij bezig met bestaande en nieuwe klanten van MedWay. Ons doel is: een toonaangevende organisatie zijn op het gebied van personeel en projecten in de gezondheidszorg.

 • Petra Makkinje

  Manager HuisartsenService

  Op 1 september 2020 ben ik gestart bij MedWay in de functie van Manager HuisartsenService waarin ik samen met mijn collega’s behoeftegerichte ondersteuning bied aan zorgprofessionals in de eerstelijn.

  Ik heb gewerkt in verschillende sales en marketing functies bij landelijke apotheekorganisaties waarbij altijd zowel de zorgprofessional als de patiënt centraal stond. Het samen zoeken naar de juiste ondersteuning op het juiste moment en met de juiste partijen geeft mij echt energie! Wat heeft ú nodig heeft om de juiste eerstelijnszorg te verlenen? Zoek gerust contact met mij wanneer u eens van gedachten wilt wisselen.

  Verder ben ik moeder van twee gezellige, levendige jongens en in mijn vrije tijd trek ik 3x per week mijn bokshandschoenen aan om lekker te sporten.

 • Claudine van Peperstraten

  Adviseur HuisartsenService & Manager magazine

  Ik ben Claudine en werk sinds 2011 bij MedWay. Vanuit mijn ervaring in de wijkverpleging in Rotterdam en preventieve medische voorlichting geven aan groepen ben ik aan de slag gegaan bij MedWay. Ik ben Adviseur HuisartsenService. Ook ben ik verantwoordelijk voor de uitgave van het magazine HuisartsenService. Bij MedWay is werkelijk geen dag of week hetzelfde! Met enthousiasme en plezier lekker aan de slag!

 • Ingrid Feijen

  Adviseur HuisartsenService

  Ik ben Ingrid, wonend in het Zuiden des Lands met mijn partner en mijn twee zonen.

  Nadat ik ruim 17 jaar met veel plezier als verpleegkundige in het ziekenhuis heb gewerkt, ben ik gaan werken als verpleegkundig adviseur bij verschillende bedrijven. 1 januari 2013 ben ik gestart als verpleegkundig adviseur bij MedWay en sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als Adviseur HuisartsenService.

  Jezelf zijn, luisteren, eerlijk zijn en inzicht hebben, daar heeft de ander het meeste aan en dat inspireert mij om dit beroep als Adviseur met enthousiasme uit te oefenen.

  In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op in de vorm van wandelen, hardlopen, tuinieren en in de winter skiën.

 • Annemarie Bakker

  Adviseur HuisartsenService

  Ik ben Annemarie Bakker en sinds 1 maart 2020 in dienst gekomen bij MedWay als Adviseur HuisartsenService.

 • Bryan Henschen

  Unitmanager Backoffice
  (Managementteam)

  Bij MedWay ben ik Unitmanager Backoffice en daarnaast onderdeel van het Managementteam. Als Unitmanager houd ik mij dagelijks bezig met alle zaken omtrent het beleid van MedWay en dit doe ik al jaren met plezier.

 • Saskia van Moolenbroek

  Hoofd Financieel

  Ik ben Saskia van Moolenbroek en werk sinds 2016 bij MedWay als Hoofd Financieel.

  Bij MedWay vinden we het belangrijk om in een gezellige (of goede) sfeer samen te werken. Mijn hobby`s zijn koken/bakken, fotograferen, Zentangle en wandelen.

 • Lisa van den Dop

  Financieel & Administratief medewerkster

  Mijn naam is Lisa en wonend in Nijkerk. Na het behalen van de opleiding Event & organisatie heb ik eerst even in de horeca gewerkt maar al snel weer de keuze gemaakt om op kantoor te werken. Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij MedWay. Hier zorg ik er o.a. voor dat alle facturen op tijd verstuurd worden maar ook dat alles achter de schermen goed geregeld is voor iedereen die werkzaam is bij MedWay.

  In mijn vrije tijd ben ik bezig met fotografie en kijk ik graag een goede serie of film. Ik kan niet wachten om weer een verre reis te kunnen boeken naar de zon of om op citytrip te gaan met vriendinnen.   

  Tot snel bij MedWay!

 • Ocko Geserick

  Marketing & Communicatie | Adviseur HuisartsenService

  Na mijn stageperiode (voor de studie Bedrijfscommunicatie) in 2017 te hebben afgerond bij MedWay ben ik in dienst gekomen. Sinds 2018 ben ik dan ook werkzaam bij MedWay en hier voer ik taken uit voor de marketing en communicatie. De MedWay-manier van werken spreekt mij enorm aan. Wat deze manier is? Dat is passie, persoonlijk en zorgvuldig; met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke wielrenner op wedstrijdniveau waarbij ik actief ben op meerdere disciplines.

 • Charlie

  Kantoorhond

  Ik ben Charlie de flexibele kantoorhond van MedWay. Om de zoveel tijd kom ik op bezoek bij MedWay om gezelschap te houden. Ik zit vol energie alleen na een flinke loopsessie of stoeipartij is een rustmoment niet uitgesloten.

 • Gezocht

  Recruiter MedWay

  MedWay heeft behoefte aan een Recruiter.

  Binnen een hecht team ben jij verantwoordelijk voor het werk van een groeiend team van 150 verpleegkundigen. Om dit te realiseren zit jij dagelijks met jouw vaste collega’s in overleg, benader jij kandidaten en heb jij intensief contact met jouw personeel en de vaste klanten. Bij MedWay werk je als recruiter zowel voor recruitment als sales en heb je een belangrijke rol als verbinder tussen die twee vakgebieden.
  Verder is er bij MedWay veel ruimte voor eigen inbreng, je hebt dan ook zelf in de hand hoe en hoe snel je groeit en hoe succesvol je wordt. Dit gebeurt met veel persoonlijke begeleiding en hulp van je collega’s.

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.