Het team werkzaam op het hoofdkantoor

 • Morris de Graaf

  Unitmanager Personeel
  (Managementteam)

  Bij MedWay ben ik Unitmanager Personeel en daarnaast onderdeel van het Managementteam. Als Unitmanager ben ik samen met mijn team iedere dag bezig om personeel en kandidaten te koppelen aan de juiste klanten. Op zoek naar het juiste personeel voor uw organisatie? Of juist op zoek naar de ideale baan? Ik sta u graag te woord.

 • Frank Hofman

  Teamleider

  Ik ben Frank Hofman en sinds 1 januari 2021 werkzaam bij MedWay als Recruiter. Eind 2023 ben ik Teamleider geworden van het team Gespecialiseerd.

 • Kim Preijde

  Recruitment & Relatiebeheer

  Ik ben Kim Preijde en ik werk sinds juni 2018 voor MedWay als Recruiter. In deze functie help ik mensen aan een nieuwe baan binnen de gezondheidszorg. Daarnaast onderhoud ik veel contact met medewerkers en klanten. Naast het matchen komen er ook administratieve werkzaamheden bij kijken. Deze afwisseling in wat het werk zo leuk maakt. In het dagelijks leven hou ik mij het liefst met sporten en met mijn vrienden en familie bezig. Ik heb de studie HBO Maatschappelijk werk afgerond en ben daarna vrij snel in recruitment gerold. Eerst in de administratieve branche en nu in de gezondheidszorg. Een zeer goede keuze geweest!

 • Michel van Hoorn

  Recruitment & Relatiebeheer

  Mijn naam is Michel van Hoorn en ik ben sinds 1 september 2022 werkzaam bij MedWay als recruiter. Als recruiter probeer ik enthousiaste mensen te helpen aan een nieuwe uitdaging binnen MedWay. Verder doe ik er alles aan dat de mensen die binnen MedWay werkzaam zijn met een lach op hun gezicht blijven werken. Wil je meer te weten komen over MedWay? Neem gerust contact met me op.

 • Marc Brouwer

  Teamleider

  Ik ben Marc Brouwer en in 2024 Teamleider geworden van team Algemeen. Met drie jonge kinderen ben ik buiten werk om lekker druk. Als ik tijd over heb kan je mij vinden op de mountainbike of samen met vrienden wat leuks ondernemen.

 • Connie Venhuizen

  Recruitment & Relatiebeheer

  Connie is vanaf april 2024 werkzaam als recruiter bij MedWay.

 • Luuk Tomassen

  Recruitment & Relatiebeheer

  Hoi! Ik ben Luuk Tomassen en ben sinds mei 2023 bij MedWay gestart als Recruiter & Relatiebeheerder. Aan mij de taak om zorgprofessionals te matchen aan een mooie opdracht binnen de gezondheidszorg. Om er vervolgens voor te zorgen dat deze professionals hun werk optimaal kunnen uitoefenen, en met plezier! Met jarenlange ervaring in de horeca weet ik wat het is om een stapje extra te zetten voor mijn relaties, en dat is ook precies wat ik bij MedWay doe!
  In mijn vrije tijd kan ik ontzettend genieten van sporten en goede muziek. Ben je benieuwd naar welke muziek of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de gezondheidszorg? Neem gerust contact met me op.

 • Iris van Haren

  Recruitment & Relatiebeheer

  Iris is het MedWay team in augustus 2023 komen versterken in de functie van Recruitment & Relatiebeheer

 • Dirk-Jan Kruithof

  Unitmanager Projecten
  (Managementteam)

  Op 1 april 2001 ben ik gestart met MedWay nadat ik ruim 17 jaar in de farmaceutische industrie heb gewerkt in verschillende marketing en sales functies. Vanaf het eerste moment zijn we aan de slag gegaan met projecten in de gezondheidszorg en later is daar personeel bijgekomen. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek bezig met mountainbiken en ben ik ook spinning-instructeur.

  Bij MedWay ben ik Unitmanager Projecten en daarnaast ook onderdeel van het Managementteam. Ik houd mij hierbij bezig met bestaande en nieuwe klanten van MedWay. Ons doel is: een toonaangevende organisatie zijn op het gebied van personeel en projecten in de gezondheidszorg.

 • Petra Makkinje

  Manager HuisartsenService

  Op 1 september 2020 ben ik gestart bij MedWay in de functie van Manager HuisartsenService waarin ik samen met mijn collega’s behoeftegerichte ondersteuning bied aan zorgprofessionals in de eerstelijn.

  Ik heb gewerkt in verschillende sales en marketing functies bij landelijke apotheekorganisaties waarbij altijd zowel de zorgprofessional als de patiënt centraal stond. Het samen zoeken naar de juiste ondersteuning op het juiste moment en met de juiste partijen geeft mij echt energie! Wat heeft ú nodig heeft om de juiste eerstelijnszorg te verlenen? Zoek gerust contact met mij wanneer u eens van gedachten wilt wisselen.

  Verder ben ik moeder van twee gezellige, levendige jongens en in mijn vrije tijd trek ik 3x per week mijn bokshandschoenen aan om lekker te sporten.

 • Annemarie Bakker

  Adviseur HuisartsenService

  Ik ben Annemarie Bakker en sinds 1 maart 2020 in dienst gekomen bij MedWay als Adviseur HuisartsenService.

 • Rochelle Knoops

  Adviseur HuisartsenService

 • Ingrid Feijen

  Adviseur HuisartsenService

  Ik ben Ingrid, wonend in het Zuiden des Lands met mijn partner en mijn twee zonen.

  Nadat ik ruim 17 jaar met veel plezier als verpleegkundige in het ziekenhuis heb gewerkt, ben ik gaan werken als verpleegkundig adviseur bij verschillende bedrijven. 1 januari 2013 ben ik gestart als verpleegkundig adviseur bij MedWay en sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als Adviseur HuisartsenService.

  Jezelf zijn, luisteren, eerlijk zijn en inzicht hebben, daar heeft de ander het meeste aan en dat inspireert mij om dit beroep als Adviseur met enthousiasme uit te oefenen.

  In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op in de vorm van wandelen, hardlopen, tuinieren en in de winter skiën.

 • Bryan Henschen

  Unitmanager Backoffice
  (Managementteam)

  Bij MedWay ben ik Unitmanager Backoffice en daarnaast onderdeel van het Managementteam. Als Unitmanager houd ik mij dagelijks bezig met alle zaken omtrent het beleid van MedWay en dit doe ik al jaren met plezier.

 • Esmee van der Worp

  Support & Communicatie HuisartsenService

  Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij MedWay als Support & Communicatie bij HuisartsenService.

  Ik houd mij met name bezig met alles rondom de HuisartsenService krant, nieuwsbrief, LinkedIn groep, scholingswebsite, eigen website, en daarnaast heb ik nog een aantal algemene backoffice taken. Mijn werk is erg divers en afwisselend! Ik woon (lekker dichtbij) in Nijkerk met mijn vriend en hond Jax, lekker huisje boompje beestje. Verder houd ik ervan om de wereld te verkennen, ze heeft zoveel moois te bieden!

 • Lisa van den Dop

  Financieel & Administratief medewerkster

  Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij MedWay op de afdeling backoffice en financieel. Hier zorg ik er o.a. voor dat alle facturen op tijd verstuurd worden maar ook dat alles achter de schermen goed geregeld is. Erg afwisselt en uitdagend waardoor ik hier helemaal op mijn plek zit. Wie weet tot snel bij MedWay!

 • Jennifer Dijkhuizen

  Hoofd Financieel

  Mijn naam is Jennifer Dijkhuizen. Geboren op Aruba (nog steeds gek op palmbomen!) Per 1 december 2022 de keuze gemaakt voor MedWay op de afdeling Financieel & Backoffice. Hier zorg ik ervoor dat alles van A tot en met Z klopt en vind ik het leuk om interne processen te verbeteren/optimaliseren. Sinds april 2023 zijn mijn vriend en ik trotse eigenaren van een huis op 5 minuten fietsen van MedWay, jaja!

 • Dorian de Bruin

  Financieel & Administratief medewerkster

  Ik ben Dorian en sinds december 2022 werkzaam bij MedWay!

 • Tommi

  Kantoorhond

  Ik ben Tommi de flexibele kantoorhond van MedWay. Om de zoveel tijd kom ik op bezoek bij MedWay om gezelschap te houden. Ik zit vol energie alleen na een flinke loopsessie of stoeipartij is een rustmoment niet uitgesloten.

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.