Misschien herken je Ruud Lochtenbergh nog van een post eerder dit jaar, waarin wij bekendmaakten dat Ruud ging starten bij MedWay. Nu, een half jaar later, zijn wij benieuwd hoe het met Ruud gaat en of hij de juiste keuze heeft gemaakt.

Ruud: “Bij mijn vorige werkgever begon ik te twijfelen of ik het vak als verpleegkundige nog leuk vond, maar bij MedWay heb ik mijn plezier volledig teruggevonden!
Vooral de vrijheid die ik ervaar bij detacheren en het kunnen delen en opdoen van (nieuwe) ervaringen bij verschillende ziekenhuizen zorgen weer voor enorm veel werkplezier. Op deze manier ben ik ook weer gegroeid als verpleegkundige. Het leukste is zelfs dat ik de positieve boost niet alleen ervaar in mijn werk — maar ook in mijn privéleven!

Wel was het voor mij even schakelen. Na 6 jaar in de academie te hebben gewerkt, was mijn eerste opdracht in de periferie. Een enorme ‘cultuurschok’ maar uiterst leerzaam en goed voor mijn eigen ontwikkeling. Na 6 maanden ben ik nu weer terug in de academie en kan ik mijn opgedane kennis meenemen in mijn nieuwe opdrachten.

Voor mensen die houden van een zekere flexibiliteit, die willen kijken in verschillende keukens, dit met goede arbeidsvoorwaarden, een fraaie auto en die houden van leuke borrels, activiteiten en vakanties? Die zou ik zeker detacheren aanraden!
Het mooie van MedWay vind ik waarschijnlijk de collega’s; iedereen binnen MedWay kent mij en denkt met mij mee in mijn vervolgstappen. Het zijn fijne collega’s!”

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.