Ga jij samen met ons op zoek naar talent in de zorg?

Binnen een hecht team ben jij (mede) verantwoordelijk voor het aannemen en binden van nieuw zorgpersoneel zodat ons team van inmiddels ruim 300 verpleegkundigen verder groeit. Om dit te realiseren ben jij dagelijks met jouw vaste collega’s in overleg, benader jij kandidaten en heb jij intensief contact met zowel jouw groep verpleegkundigen als de vaste klanten. Bij MedWay werk je als Recruiter zowel voor recruitment als sales. Je hebt een belangrijke rol als verbinder tussen die twee vakgebieden.

Bij Medway zal een groot deel van je werk bestaan aan relatieonderhoud van de huidige medewerkers. Jij bent namelijk binnen MedWay van A tot Z het aanspreekpunt van jouw detacheringskrachten. Verder bestaat jouw rol uit het overtuigen van nieuwe kandidaten en heb jij intensief contact met sales over de plaatsingen van jouw detacheringskrachten, want je wil ze natuurlijk wel op hun favoriete en gewenste plaatsing.

Verder is er bij MedWay veel ruimte voor eigen inbreng en groei! Doorgroeien naar de functie tot teamleider is dan ook een logische stap. Hiervoor is presteren uiteraard wel van belang; dit heb je wel zelf in de hand want jij bepaald hoe snel je groeit en hoe succesvol je wordt. Dit alles gebeurt met veel persoonlijke begeleiding en hulp van je betrokken collega’s want alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit het benaderen van kandidaten, voeren van kennismakings- en sollicitatiegesprekken, aannemen van personeel én contact onderhouden met huidige en nieuwe medewerkers. Hiervoor krijg jij van ons natuurlijk een hoop terug, namelijk; een hoog basissalaris, zowel persoonlijke- als teambonussen, een hechte groep met collega’s die altijd voor elkaar klaar staan, doorgroeimogelijkheden én snel de zekerheid van een vaste aanstelling.

Hier solliciteren

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.