Deze dag liep, de vorig jaar bij MedWay gestarte Recruiter en Relatiebeheerder Marc Brouwer, mee met Algemeen Verpleegkundige Michelle. Deze dag in het ziekenhuis werd Marc gehesen in een werkoutfit wat hem als gegoten zat. Gedurende het meelopen kreeg hij een kijkje op de afdeling en ging hij met Michelle in gesprek over haar werkzaamheden en loopbaan in de zorg.

Lees hier het hele verslag.

Op deze tweede plaatsing-dag bespreken we het meeloopmoment van Michel met Sari. Vrijdag 2 maart had Michel het genoegen een dagje mee te lopen met Sari Niebeek tijdens het uitvoeren van, dit keer, haar werkzaamheden als Allergieconsulent in het project Allergie Support. Allergie Support is een dienst van HuisartsenService. HuisartsenService is hét platform van MedWay voor de huisartsenpraktijk.

Lees hier het hele verslag van deze tweede dag.

Voor de week van de zorg mocht ik meelopen op de afdeling CCU van het Rode Kruis ziekenhuis. Ik liep hierbij mee met Sam Giessen. Sam is een echte mensen mens. Hij vindt het fijn om de hele dag met mensen bezig te zijn. Mensen helpen geeft hem voldoening, dit is dan ook de reden dat hij de keuze heeft gemaakt om de zorg in te gaan. Al snel wist hij dat de cardiologie hem het beste lag. Hoe de patiënten soms ernstig ziek binnenkomen en dan weer gezond huiswaarts gaan vindt hij het mooist.

Lees deze drukke dag van Wendy verder door.

Op deze vierde dag van Ontdekdezorg week wordt het verhaal van kantoormedewerker Frank Hofman en verpleegkundige Mark van Dam gepresenteerd. Het beschrijft hoe Mark zijn jongensdroom net niet heeft gehaald maar hierdoor wel in de zorg terecht is gekomen. Hoe hij nu terecht is gekomen op de plek waar hij zit. Wat het werken in de zorg zo mooie maakt en hoe hij denkt over MedWay.

Lees hier het Q&A artikel.

Midden in de week, op donderdag 16 maart, liep Kim Preijde mee met Elise Smit (IC- verpleegkundige) op de Intensive Care van het Amstelland ziekenhuis. De plek van levensbedreigende situaties. Een paar dagen later kon de uitwerking hiervan online.

Lees hier de laatste dag.

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.