Op deze tweede plaatsing-dag bespreken we het meeloopmoment van Michel met Sari. Vrijdag 2 maart had Michel het genoegen een dagje mee te lopen met Sari Niebeek tijdens het uitvoeren van, dit keer, haar werkzaamheden als Allergieconsulent in het project Allergie Support. Allergie Support is een dienst van HuisartsenService. HuisartsenService is hét platform van MedWay voor de huisartsenpraktijk.

We benoemen ‘dit keer’ omdat Sari bij MedWay als verpleegkundige voor meerdere projecten ingezet wordt. Volgens Michel: ‘Een ware duizendpoot binnen de zorg waarbij ze met haar enthousiasme en kunde patiënten op hun gemak weet te stellen.’

Tijdens deze dag heeft Sari de patiënten gescreend op een inhalatieallergie. Door middel van een anamnese en een allergietest geeft ze een behandeladvies aan de huisarts. Het was duidelijk zichtbaar dat de patiënten zich heel erg op hun gemak voelde bij Sari. Ondanks de verschillende leeftijden (7 tot 82!) wist Sari ervoor te zorgen dat elke patiënt met een blij en voldaan gevoel de behandelkamer verlieten.

Interessant is om te weten hoe Sari half januari 2023 op deze plek binnen MedWay terecht is gekomen. Na een periode van hardwerken bij haar vorige werkgever nam een tussenperiode, waarin ze in gesprek kwam met Morris. Zij kende elkaar al van eerdere tijden en gezamenlijk kwamen ze op een leuke nieuwe uitdaging: projectmatig werken bij MedWay. Binnen MedWay is er een projecten divisie, waar regelmatig vraag is naar gekwalificeerd personeel. Deze functie brengt Sari een hoop diversiteit en afwisseling. Iedere dag kan bij wijze van anders zijn. Momenteel ligt de focus met name op Allergie consulent, waar Sari dan ook flink voor wordt ingewerkt.

Naast dat Sari pas werkzaam is voor MedWay, is zij ook sindsdien ingezet als Allergie Consulent. Dit maakt de allergie patiënt/hooikoortspatiënt een nieuwe doelgroep: ‘Waar ik voorheen druk met chronische patiënten, palliatieve en acute zorg, stort ik mij nu volledig op een hooikoortspatiënt, en ben ik erg onder de indruk dat deze vaak jonge groep patiënten. Ik wil mij hard maken voor deze groep om hun kwaliteit van leven maximaal te verhogen.’

Na een rijke carrièregeschiedenis kriskras door het land en verdeeld over zowel alle zorggebieden (Hematologie, IC, CCU, SEH, Accountmanagement, Flexen en thuiszorg). Bij de keuzes die zij hierin maakt moet het aansluiten op haar levensmotto: ‘Zelf de slingers ophangen, mijn hart moet in alles confetti pompen!’ Aan de hand van deze gedachte heeft Sari keuzes gemaakt in het verleden en nu in het heden voor MedWay en daar zijn wij blij mee.

Vacature toegevoegd aan favorieten.
Vacature verwijderd uit favorieten.
Je bent aangemeld voor job alerts.
Je job alert is aangepast.
Je bent uitgeschreven voor job alerts en ontvangt geen meldingen meer.